En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Emetre des de casa i centrar la programació en la informació de servei: així serà Ràdio Olot durant la crisi del coronavirus

El '5 Minuts Més' s'ha convertit en el primer programa de l'emissora a emetre's íntegrament des de casa
| 17 de març de 2020
Emetre des de casa i centrar la programació en la informació de servei: així serà Ràdio Olot durant la crisi del coronavirus

El '5 Minuts +' s'ha convertit avui en el primer programa de l'emissora a emetre's íntegrament des de casa. A partir d'aquesta setmana, tota la programació es veu alterada pel coronavirus.

Ràdio Olot aprofita les últimes tecnologies per emetre des de casa

Aquest matí, com cada dia, Joel Tallant i Neus Asin han despertat l'audiència, però ho han fet des de casa seva. La crisi del coronavirus ha obligat els professionals de Ràdio Olot a reinventar-se i a buscar alternatives per poder continuar estant al costat dels oients. La ràdio sempre hi és i aquesta vegada, malgrat tot, es tornarà a demostrar. En les últimes hores, l'emissora ha estat ultimant el dispositiu per poder emetre des de casa i el '5 Minuts +' d'avui ha estat el primer programa a provar-ho.La programació canvia


A causa de la crisi del coronavirus també s'ha alterat la programació de Ràdio Olot. El cap de setmana passat, l'aturada de les competicions esportives ja va provocar que no es poguessin fer les retransmissions de la Unió Esportiva Olot i el Club Patinatge Artístic Olot que estaven previstes. A partir d'aquesta setmana, la graella habitual també canviarà. Tots els professionals de la casa s'abocaran a treballar per oferir tota la informació sobre la pandèmia i Ràdio Olot accentuarà la seva vocació de servei públic. Joel Tallant és el director de l'emissora.


Els informatius del matí (7 h i 8 h), del migdia (13 h) i del vespre (19 h) seran de gran format i prendran una rellevància especial, així com els butlletins de cada hora en punt, el web (radiolot.cat) i les xarxes socials (Twitter, Facebook i Instagram).

Es mantindrà el '5 Minuts +', el programa despertador de Ràdio Olot. El magazine matinal continuarà tenint quatre hores de durada (de les 6 a les 10 h) i centrarà moltes de les seves seccions habituals a analitzar l'impacte del coronavirus, però també donarà molta importància a l'entreteniment. Més enllà del '5 Minuts +', sempre que sigui possible, es continuarà fent cada dilluns el 'Tercer Temps', el programa esportiu de Ràdio Olot que ahir ja es va transformar en un espai especial per explicar des de molts punts de vista les afectacions del coronavirus al món de l'esport. La resta de programes de la graella queden en 'stand by' fins que es pugui recuperar la normalitat.

T'escoltem!


Ràdio Olot també vol ser l'altaveu de tothom en una situació tan excepcional com aquesta. Per això, ha habilitat un número de Whats App, on es poden enviar notes de veu, textos, fotografies, vídeos... Els programes de la casa es faran ressò de tot el que arribi.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum