En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant i Aniol Puigvert

"Em vol fer mal"

Joan Vila tenia atemorida a la seva darrera víctima i que acabaria destapant els seus 11 crims confessats. 
| 3 de juny de 2013

Joan Vila tenia atemorida a una de les seves víctimes. Paquita Gironès havia demanat a la resta de cuidadores que no volia estar a soles amb el que acabaria sent el seu assassí. Un dels seus parents diu que li tenia un “pànic extrem”.

Joan Vila en la sessió d'avui (ACN)

JORDI ALTESA | La relació de Vila amb la darrera víctima feia temps que era complicada i era conegut per la resta de gerocultors del centre. Segons ha explicat en el judici la seva neboda, Gironès temia per la seva salut quan estava al costat del zelador, amb qui no es volia quedar a soles. La mort per àcid desincrustant seria la última que cometria Joan Vila i destaparia els altres 10 casos. La seva neboda ha explicat com es va assabentar de la notícia i el patiment que va tenir la seva tieta després de la intoxicació per Vila.

Una familiar de Carme Vilanova (una de les víctimes), que viu a Castellfollit de la Roca ha expressat també la preocupació de que Joan Vila torni al poble i haver-se’l de trobar.

Entre dilluns i dimarts declaren les famílies de les víctimes de La Caritat d’Olot. Les que han declarat fins ara han descrit un Joan Vila que s’acostava al cinisme amb el tracte que els dispensava en els moments finals de les seves víctimes. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant


Volum