En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els veïns del Carrer Esgleiers d’Olot es mostren ‘satisfets’ amb la nova tanca que ha instal·lat l’Ajuntament

Es tracta d’una mesura per frenar l’incivisme que es viu des de fa temps al carreró
Roger Isern | 1 d'agost de 2022
Els veïns del Carrer Esgleiers d’Olot es mostren ‘satisfets’ amb la nova tanca que ha instal·lat l’Ajuntament

La tanca instal·lada fa pocs dies al carreró (Roger Isern)


El calvari pels veïns del petit carrer Esgleiers podria començar a veure la llum al final del túnel. Des de dijous passat, dues tanques blinden cada extrem de la via per evitar el pas i l’accés de persones. Una mesura que ha adoptat l’Ajuntament d’Olot després de les reiterades queixes dels veïns, que denuncien un incivisme continu. Ara, amb la tanca instal·lada al seu carreró, els veïns es mostren satisfets i esperen que la mesura serveixi per posar punt final a aquesta situació.

Tot i això, la tanca més propera a la Plaça del Verge del Portal ja ha estat malmesa durant les primeres hores en què s’ha instal·lat. Això preocupa als veïns, que temen que la mesura no aturi l’actitud d’algun grup de joves. Són declaracions a Ràdio Olot el passat divendres, segon dia amb la tanca instal·lada.

La relació entre els veïns i l’Ajuntament d’Olot per resoldre la situació es vehicula a través d’un mediador. En els propers dies, però, tenen previst reunir-se amb membres de l’equip de govern.

Els veïns del Carrer Esgleiers esperen que el problema es pugui resoldre definitivament i aturar així el soroll i incivisme que els provoca insomni i mal estar des de fa molt de temps.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum