En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

Hi ha dos dies habilitats perquè els usuaris que ho necessitin passin a fer-se les analítiques al seu propi barri
Roger Isern | 29 de setembre de 2022
Els veïns del barri de Sant Miquel d’Olot ja poden fer les seves analítiques al Centre d’Atenció Primària de la zona

La saturació que pateix el Cap d’Olot es fa molt evident quan es tracta de fer-se una analítica. Sobretot, a primera hora del matí, que és quan es donen les cites per fer aquest tipus de proves i s’hi provoquen llargues cues. Per tal de suavitzar la situació, els veïns de Sant Miquel ja podran fer-se-les al seu propi barri, on hi ha un cap en funcionament. Si es saturés, no descarten posar-hi més personal. Tot plegat són mesures que demostren la necessitat urgent de descongestionar els diferents serveis. L’adjunta del cap d’Olot i Besalú és Georgina Prujà.

Les infermeres del CAP de Sant Miquel assumiran les analítiques del seu centre de referència i, per tant, la nova mesura evitarà un moviment constant de personal. Des de fa 15 dies, ja s’estan programant les analítiques dels usuaris del barri al CAP de la seva zona.

A partir de la setmana vinent, els veïns i les veïnes del barri de Sant Miquel no hauran de desplaçar-se constantment per fer-se analítiques, descongestionant el principal Centre d’Atenció Primària d’Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Les dificultats d’accés als comerços continua sent la gran assignatura pendent

Ho diuen des del Grup Mifas que tot i reconèixer que s’ha avançat molt, encara queda molta feina per fer, especialment en aquest sector. Aquest dissabte és el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat, una jornada que posa sobre la taula totes les necessitats i problemàtiques que encara queden pendents de resoldre

L’Ajuntament d’Olot es planteja comptar amb ‘Punts Lila’ en horari diürn

Amb aquesta mesura volen arribar a homes i dones de diferents generacions que no surten a la nit i que pateixen algun tipus de violència

Estàs escoltant


Volum