En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els últims fruits del juvenil de l'Olot intentaran quedar-se al primer equip

Són Lluc Banús, un central amb bona sortida de pilota, i Xerry Roura, un extrem potent físicament
| 2 de juny de 2015
Els últims fruits del juvenil de l'Olot intentaran quedar-se al primer equip

Els juvenils Lluc Banús i Xerry Roura s’incorporaran a l’estiu al primer equip de la Unió Esportiva Olot. El que fins ara ha estat el seu entrenador els defineix com un central amb bona sortida de pilota i un extrem molt potent físicament.

 Banús, a la part superior, i Xerry, a l'inferior, amb Josep Sala i Joan Agustí (UEO)


Lluc Banús i Xerry Roura són els dos jugadors de més futur del juvenil de l’Olot que aquesta temporada ha acabat tercer a Preferent. El club no els vol deixar escapar i ja els ha lligat amb un contracte del primer equip. Banús és central i, tot i la seva altura, destaca més per la sortida pilota que no pas pel joc aeri. Ho explica a Ràdio Olot el que fins ara ha estat el seu entrenador al juvenil, Rafel Iglesias.

Lluc Banús ha estat tota la vida a la Unió Esportiva Olot, des que va començar a jugar a futbol a l’Escola Pia. Té 18 anys i és de Santa Pau. Gerard Roura, més conegut futbolísticament com a Xerry, en té 19, és de Sant Joan les Fonts i va arribar a l’Olot quan era cadet. Segons Iglesias, és un extrem polivalent que destaca per la seva potència física.

El futur a Segona B

El salt del juvenil de Preferent al primer equip de Segona B és molt gros i l’Olot no descarta acabar cedint els dos jugadors a una categoria inferior. L’entrenador del juvenil admet que la Segona B podria ser massa exigent per a ells i assegura, això sí, que els veuria preparats per jugar a Tercera Divisió o a Primera Catalana.

Tot i això, Iglesias no s’acaba de mullar del tot i deixa la pilota a la teulada de Rodri. L’entrenador del primer equip els veurà durant la pretemporada i acabarà prenent la decisió final. El mateix passarà amb Èric Vilanova, que ja ha acabat la temporada amb el Figueres, després de l’eliminació del play-off d’ascens al camp del Numància B.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum