En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat
Aniol Puigvert | 30 de novembre de 2022
Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Olot és la capital dels pessebres. Ho demostra any rere any i aquest Nadal ho tornarà a ser amb un munt d’exposicions, activitats i mostres pessebristes que recorreran diferents espais de la ciutat i de la comarca. L’Hospici d’Olot serà una de les principals seus amb un muntatge de David López amb figures considerades patrimoni de la ciutat. Al vestíbul de Can Trincheria s’hi podrà veure una exposició de caganers tradicionals. Als claustres del Carme, hi haurà una exposició pessebrista més contemporània que portarà per nom ‘A taula!’. Es tracta d’un muntatge dels alumnes del cicle formatiu de grau superior de decoració i d’escultura de l’Escola d’Art, on a través d’una imatge molt potent volen mostrar la calidesa del Nadal. I finalment al Museu del Sants s’hi podran observar diverses propostes repartides en les diferents plantes de l’edifici. Ho explica el conservador del Museu d’Olot, Xevi Roura.

A la Garrotxa també hi haurà propostes amb el camí de pessebres. Els visitants podran veure una trentena de pessebre repartits per les esglésies i ermites de la comarca. A Olot hi haurà un total de 14 espais per visitar i quinze més, estaran repartits per diferents pobles de la Garrotxa. A més, en aquesta edició també hi estarà convidada l’Associació de Belenistas de Guadalajara. Un dels representats de l’Agrupació de Pessebristes d’Olot és Jordi Casas.

El Nadal a Olot segueix presumint de la famosa tradició del pessebre amb un gran nombre de mostres pessebristes. Es podran veure durant un mes, des del 3 de desembre fins al 8 de gener. Podeu consultar tota la programació a Olot Cultura o a pessebristes-garrotxa.cat.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum