Els nedadors del CNO fan un bon paper al campionat d'Espanya

Lídia Huete, David Granados i Oscar Saura s’emporten quatre medalles en un campionat d’alt nivell
| 19 de juliol de 2016

Els nedadors del Club Natació Olot triomfen al Campionat d’Espanya Absolut i Júnior d’Estiu. Lídia Huete, David Granados i Oscar Saura s’emporten quatre medalles en un campionat d’alt nivell.

Huete, Grandos i Saura

Saura, Huete i Granados

Lídia Huete no va fallar en la seva especialitat. La nedadora absoluta del Club Natació Olot va pujar al tercer esglaó del podi dels 100m papallona, després d’aconseguir la seva millor marca personal amb un temps de 1.01.24. D’aquesta manera es treia el mal sabor de boca que li havia deixat la prova de 200m papallona, on va aconseguir arribar a la final B però que va acabar en 11ª posició.

També els júniors

Els nedadors júniors del Club Natació Olot també van demostrar el seu gran nivell. David Granados torna de les Canàries amb dues medalles de plata, una aconseguida en la prova de  100m esquena i l’altra en la prova de 200m esquena.

Oscar Saura també va tancar un gran campionat, emportant-se una medalla de plata en la prova de 100m papallona i aconseguint una millor marca personal en els 200m papallona amb un temps de 2.08.25.

El pròxim repte dels nedadors de l’Olot serà el Campionat de Catalunya Júnior Open d’Estiu i l’últim trofeu del Circuit Català de trofeus de natació que se celebrarà a Mataró aquest cap de setmana.