En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els museus d’Olot acullen dos joves artistes que exposen per primer cop a casa

Després d'anys de formació a l'estranger, Alícia Vogel i Adrià Gamero presenten la mostra ‘A land is a land’ en el seu retorn a la capital de la Garrotxa
Pau Masó | 9 de setembre de 2021
Els museus d’Olot acullen dos joves artistes que exposen per primer cop a casa

Imatge: Olot Cultura


Adrià Gamero, nascut a Olot el 1988 viu i treballa a Barcelona. És graduat en Belles Arts per la UB en gravat i impressió. Ha fet estades a residències de creació i ha exposat a diferents llocs de Catalunya i també a Bolonya i al Japó.

Per la seva banda, Alícia Vogel, nascuda a Olot el 1991 és una artista multidisciplinària graduada en Belles Arts i especialitzada en serigrafia i gravat. El seu treball final de grau va ser premiat i exposat al Museu Can Framis de la Fundació Vila Casas i al Japó.

Ara tots dos artistes s’han unit en un mateix diàleg i format, alhora molt divers i creatiu. Gamero i Vogel presenten la seva primera exposició a Olot i també la seva primera experiència conjunta. Ho fan amb diferents gèneres de l’art. Ho explica la mateixa Alícia Vogel.

Pel que fa a la temàtica, Vogel diu que el missatge de la mostra és un trajecte familiar, escolar i territorial.

L’exposició d’Alícia Vogel i Adrià Gamero ja es pot descobrir a la Sala Oberta 2 de l’Hospici d’Olot. La mostra estarà disponible fins al 9 de gener i també anirà acompanyada d’activitats paral·leles com una xerrada dels artistes o una activitat de descoberta.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum