En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els Museus de la Garrotxa organitzen per primer cop un joc de rol

Aquest joc de rol és una activitat pensada per a majors de 16 anys i és gratuïta
| 10 de juny de 2015
Els Museus de la Garrotxa organitzen per primer cop un joc de rol

El Museu de la Garrotxa acollirà per primera vegada una activitat per a joves adolescents. Dissabte a la nit, s’hi farà un joc de rol que s’anomena ‘Bushi, l’enigma del samurai’. Els participants hauran de solucionar enigmes per resoldre un problema. 

samurai-joc-de-rol

Personatges com un carlí, un víking, un samurai i un monge medieval, entre altres, seran aquest dissabte a la nit al Museu de la Garrotxa. Al joc de rol anomenat ‘Bushi, l’enigma del samurai’, els mateixos organitzadors assumeixen el paper d’uns personatges que són d’època i que estan vinculats a les peces i objectes que hi ha  a l’exposició ‘Cambra de Meravelles’.

Durant el joc, s’organitza per grups un recull d’enigmes que han de resoldre els joves. Els personatges del museu els aniran ajudant perquè vagin trobant i resolent els enigmes fins que al final puguin acabar trobant la katana que ha perdut el samurai.

Un dels participants d’aquest joc de rol serà en Guillem Batlle. No serà la seva primera experiència i una de les seves principals intencions és promocionar aquest tipus de jocs i apropar-lo més als joves.

Aquest joc de rol és una activitat pensada per a majors de 16 anys i és gratuïta. Per participar-hi, cal inscriure’s trucant al museu o bé enviant-hi un correu electrònic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum