En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

Els millors de tots

Olot i la Garrotxa trien aquest dissabte el seu Hereu i la seva Pubilla en una gala a La Deu.
| 9 de novembre de 2012
Els millors de tots

Avui és dia de triar vestits, roba i de passar per la peluqueria per als joves que són candidats a Hereu i Pubilla d’Olot i la Garrotxa. Demà dissabte arriba la Gala de l’elecció dels representants.

Els actuals Heureu i Pubilles d'Olot i Garrotxa.

Serà una vegada més al Restaurant La Deu, organitzat pel CIT, que es farà aquesta nova festa que aglutina al voltant de més de 1.000 persones. Cada cop són més les persones que hi participen i més els candidats. De fet, cada any hi ha més paritat de Pubilles amb Hereus. Serà un dia d’emocions també per als representants escollits l’any passat. Per ells, ha estat un any ple d’experiències que arribaran al seu punt i final el dissabte quan passarà el relleu a una de les candidates actuals, que han escollit cada un dels barris. Des de l’any passat es fa l’elecció de l’Hereu i la Pubilla d’Olot, a més del de la Garrotxa. Aquest acte, que ja és una tradició dins el calendari popular de la Garrotxa, l’organitza un any més el CIT. L’espectacle d’enguany l’organitzaran els veïns del Barri de Bonavista.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Canya ja gaudeix de llits elàstics pels més petits a la plaça 1 d'octubre

La iniciativa l’havien demanat els veïns de la zona a les trobades organitzades per l’Ajuntament anomenades ‘Quedem a la plaça’.

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Estàs escoltant


Volum