En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els Gegants d'Olot, preparats per sortir per Corpus

Serà dissabte i evitarà la final de la Champions perquè s'avançarà mitja hora
| 4 de juny de 2015
Els Gegants d'Olot, preparats per sortir per Corpus

Aquest cap de setmana, els Gegants d’Olot fan una de les seves sortides anuals ja que és Corpus. Aquesta celebració tradicional ha d’evitar també el Barça dissabte. Per no coincidir amb la final de la Champions, la sortida s’avança dos quarts d’hora abans de l’habitual, és a dir, a 2/4 de 7 de la tarda.

sardanacorpus

El tradicional Corpus torna aquest cap de setmana i a Olot això és sinònim de ballada dels Gegants. Com cada any començarà dissabte amb la cercavila que sortirà de l’Hospici però ho farà a 2/4 de 7 de la tarda, mitja hora abans de l’habitual. El recorregut que faran serà el mateix que el que es fa per Festes del Tura. El cap dels geganters d’Olot, Pim Torralba n’ha donat més detalls a Ràdio Olot.

El diumenge els Gegants sí que respectaran l’hora de la tradició i sortiran a 2/4 de 12 del migdia. L’acte acabarà el mateix diumenge desprès del ball de sardanes de Corpus que comença amb la Sardana de l’Alcalde. Les parelles que la volen ballar han quedat un quart d’hora abans a davant de Can Trincheria.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum