En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els garrotxins Salvador Vergés i Francesc Ten aniran a la llista de Junts a Girona el 14F

L’empresari i l’activista cultural han estat escollits per formar els primers llocs de la llista electoral que liderarà Gemma Geis
| 15 de desembre de 2020
Els garrotxins Salvador Vergés i Francesc Ten aniran a la llista de Junts a Girona el 14F

L’empresari i l’activista cultural han estat escollits per formar els primers llocs de la llista electoral que liderarà Gemma Geis. Un 30% dels vots a la circumscripció han anat per Vergés, mentre que Ten ha rebut el suport d’un 22% dels votants. 


Aquest cap de setmana, Junts ha decidit quins seran els primers llocs a les llistes electorals del 14F. A Girona, Gemma Geis ha estat la candidata més votada i liderarà la llista gironina. Ho farà, amb dos garrotxins més: l’empresari Salvador Vergés i l’activista cultural Francesc Ten. Tots dos han recollit més de 100 vots cada un en les primàries. Vergés s’ha endut un 30% de les butlletes i Ten ha estat escollit amb un 22% dels vots. Tots dos valoren d’aquesta manera la seva elecció.


Salvador Vergés és enginyer de ponts i camins i des de fa anys empresari de Bas Alimentaria i soci administrador del Mas La Carrera. Vergés també ha estat director comercial de Noel Alimentària i gerent de la Cooperativa de la Vall d’en Bas. Per la seva banda, Francesc Ten, nascut al Maresme, però resident a Tortellà, és llicenciat en filologia catalana i actualment diputat del Parlament per Junts per Catalunya. Ten ha estat director territorial de Cultura, assessor cultural de l’Ajuntament de Girona i també regidor de l’Ajuntament de Tortellà. Segons els candidats, aquests són els objectius pels quals lluitaran el pròxim 14F.

 


Francesc Ten i Salvador Vergés formaran part del capdavant de la llista gironina de Junts pel 14-F juntament amb Gemma Geis i Marta Madrenas. En les últimes eleccions de 2017 el partit va aconseguir set diputats a la demarcació de Girona, si els resultats es mantenen, Vergés i Ten tenen molts números d’entrar com a diputats en la propera legislatura. El partit acabarà de definir les pròximes setmanes la resta d’integrants de la llista de la demarcació.

També et pot interessar

L’oposició d’Olot critica la falta d’un pla de govern en tot el primer any de mandat

Creuen que el Glòria o la crisi del coronavirus “no són excusa”

Els partits lamenten la crispació que PxC ha generat a la campanya

Els partits esperen també que diumenge pugi la participació que fa 4 anys va passar per poc de la meitat

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum