En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els comerços d’Olot estrenen la temporada d’estiu amb el Shopping Nit

És un dels actes més importants de l’any en el calendari comercial
Roger Isern | 17 de juny de 2022
Els comerços d’Olot estrenen la temporada d’estiu amb el Shopping Nit

Fins les 12 de la nit, les botigues estaran obertes amb sortejos cada hora i sorpreses per a tots els clients. Serà el primer any que el Shopping Nit es pot celebrar sense cap tipus de restricció després dels anys de pandèmia i això farà que aquesta edició sigui molt especial.

La imatge icònica del carrer Sant Rafel ple de gent amb bosses a la mà tornarà a ser una realitat. I ho farà de nit com ja és habitual amb l’edició del Shopping Nit, la celebració del comerç local que manté les portes obertes fins a les 12 de la nit. Es tracta d’una nit on les ofertes no són les protagonistes com ho són a la Botiga al Carrer, ja que des de l'organització s’aposta per celebrar el retorn del sector a la normalitat i el canvi de tendència. Amb dos anys de pandèmia entremig, el Shopping Nit espera tornar a recuperar la singularitat d’una campanya que marca l’inici de la temporada d’estiu. La presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot és Anna Planella al ‘5 Minuts +’ de Ràdio Olot.

El Shopping Nit començarà a les 8 del vespre i s’acabarà a les 12 de la nit, quatre hores durant les quals no només es podrà comprar, sinó que també hi haurà  regals per aquells més afortunats que participin en els diferents sortejos que s’han preparat durant tota la nit. De fet, es farà un sorteig cada hora amb sorpreses com àpats a restaurants de la comarca. Planella n’explica el funcionament.

L’Associació de Comerciants d’Olot també ha preparat un concurs a Instagram amb diversos premis, com ja havia fet en edicions anteriors.

També et pot interessar

Creixen les ofertes i atencions gestionades per Dinàmig

En el que portem d’any, el servei d’ocupació ha atès un 11 per cent més de persones que el mateix període de l’any passat

Tornen els robatoris especialment a la gent gran coincidint amb l’arribada de l’estiu

Els Mossos d’Esquadra recomanen tenir els diners controlats i vigilar qui els envolta ara que s’acosta l’època de les pagues dobles

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum