En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella
Categoria

Els comerciants d’Olot confien poc en el Black Friday i aposten decididament per la campanya de Nadal

Han preparat un munt d’activitats per tal d’incentivar les compres a partir de l’1 de desembre
Joel Tallant | 24 de novembre de 2022
Els comerciants d’Olot confien poc en el Black Friday i aposten decididament per la campanya de Nadal

El comerç d’Olot continua fidel a la tradició i es mostra reaci al Black Friday. La presidenta de l’Associació de Comerciants, Anna Planella, ha explicat al programa ‘La Finestra’ d’Olot Televisió, que la campanya de grans descomptes que es fa aquests dies desvirtua la de Nadal que és, per al petit comerciant, la campanya més important de l’any.

La Covid, la guerra d’Ucraïna i unes temperatures cada vegada més càlides han fet que la temporada sigui especialment complicada. Per això, el comerç d’Olot ha preparat una campanya de Nadal plena d’activitats que ja començaran el proper 1 de desembre. Torna ‘Per Reis, regals dels comerços’, una promoció que enguany arriba amb algunes novetats. Cristina Pursals, és tècnica de l’Associació de Comerciants.

Dues corals i la Quarta Paret animaran els carrers d’Olot els dies 10, 17 i 24 de desembre. Es manté el concurs d’aparadors, i el 18 de desembre hi haurà la gran cagada del tió al Firal que canvia de format.

Per accedir al recinte, la mainada haurà d’anar a buscar l’entrada en establiments infantils. Són les propostes dels comerciants per una campanya de Nadal que ha de donar aire fresc al sector.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum