En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els citats pels aldarulls a Olot durant un acte de Vox s'agafen al dret a no declarar

Els fets es remunten en un acte electoral del febrer del 2021
Roger Isern | 22 de setembre de 2022
Els citats pels aldarulls a Olot durant un acte de Vox s'agafen al dret a no declarar

Una trentena de persones s'han aplagat a l'exterior dels Jutjats d'Olot (Guillem Guardiola)


Declaren set dels nou detinguts el febrer del 2021 en un acte electoral de VOX a Olot. Aquest matí han estat citats al Jutjat d’Olot enfrontant-se a un possible delicte de desordres públics i atemptat contra l'autoritat. Els fets es remunten fa un any i mig quan es van produir càrregues policials contra els manifestants que es trobaven al Firalet d’Olot, on VOX va organitzar un acte electoral. 9 persones van ser detingudes, set de les quals han estat citats a delcarar. Avui cinc d'elles s'han presentat i els dos retants no, ja que un és fora del país i l'altre es troba en presó preventiva. Un dels encausats que ha estat citat és Flavi Asperó.

Després de llegir el comunicat, el representant dels encausats també ha explicat que estant intentant crear un caixa per recollir fons, tot i que és difícil a l’hora de crear el compte bancari i justificar la utilització dels diners. Un dels membres del grup de suport és l’Ignasi Alaruce.

El grup anomenat ‘Els 9 d’Olot’ també ha explicat que seguiran mobilitzant-se davant el que consideren un judici polititzat i una injustícia més del propi sistema judicial.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Detenen un home després d'atropellar-ne un altre a les Preses i donar-se a la fuga

El detingut hauria atropellat la víctima després d'una discussió aquest dijous al migdia

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum