En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

Els barris de Sant Miquel i Les Tries acullen un cap de setmana de circ i poesia

Es celebrà aquest dissabte i diumenge en el marc de dues iniciatives sorgides de PIAM
Roger Isern | 5 de desembre de 2022
Els barris de Sant Miquel i Les Tries acullen un cap de setmana de circ i poesia

Circ i poesia es reuneix aquest cap de setmana a Olot. Es tracta d’una iniciativa que neix dels veïns i veïnes del Barri de Sant Miquel i Les Tries. Gràcies al Pla Integral d’Accions de Millora del Barri, es faran una sèrie d’actes culturals. Aquest dissabte, el barri de Sant Miquel acollirà una tarda de poesia de Miguel Hernández a càrrec de l’associació ‘’Poesia a Trenc d’Alba’’. Es farà al Casal del mateix barri a partir de les set de la tarda. Una aposta per descobrir la història d’Hernández amb textos de poesia clàssica. Una de les organitzadores és Lourdes Pujades.

Diumenge serà el torn del circ a les Mates amb una diada que també comptarà amb la màgia del Mag Nani. El migdia estarà reservat pel Petit Teatre i pels castells a càrrec dels Xerrics d’Olot. La companyia Slackline serà l’encarregada d’amenitzar la tarda amb un taller de malabars juntament amb la Constanza Logo que ensenyarà als més petits a crear la seva pròpia màscara. Una de les organitzadores del circ a les Mates és Ariadna Mallarach.

A banda de circ i poesia durant tot el diumenge hi haurà una zona de foodtrucks arreu del recinte de les Mates. Tots els espectacles d’aquest cap de setmana de poesia i circ a Olot són gratuïts.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum