En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

“El vial d’Olot, una fake news amb 50 anys d’història”

L’impacte que l’avinguda Sant Jordi d’Olot ha tingut al barri de Sant Cristòfol és l’eix central de l’exposició
Aniol Puigvert | 1 d'agost de 2022
“El vial d’Olot, una fake news amb 50 anys d’història”

La mostra forma part de les diferents iniciatives reivindicatives que la plataforma ‘No és un vial, és un carrer!’ duu a terme des de fa temps. L’exposició anomenada “El vial d’Olot, una fake news amb 50 anys d’història”, recull imatges i històries inèdites del barri de Sant Cristòfol abans que s’obrís l’avinguda Sant Jordi. Així doncs, es poden veure persones, mapes, situacions quotidianes i carrers d’abans dels anys 80. El responsable de l’exposició és Ramon Busquets.

L’exposició fotogràfica vol posar en valor el barri de Sant Cristòfol, un dels mes antics de la ciutat, i vol ensenyar com s’hi vivia, la cohesió entre els seus habitants, i les tradicions i maneres de fer del propi barri. Busquets explica que l’exposició compta amb una seixantena d’imatges.

“El vial d’Olot, una fake news amb 50 anys d’història” compta amb una seixantena de fotografies recollides de la Comarca, de l’Arxiu Comarcal i algunes de pròpies. La mostra es podrà visitar a la sala d’exposicions del Centre Excursionista d’Olot fins al 16 de setembre.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum