En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El torneig Ciutat d’Olot d’escacs creix

El Club Escacs Olot ha augmentat la dotació en premis i ja ha notat un augment en el ritme d’inscripcions
David Planella | 29 de juliol de 2022
El torneig Ciutat d’Olot d’escacs creix

El Club Escacs Olot viurà aquest diumenge un dels dies més especials de l’any. I aquest 2022 encara és més esperat perquè la pandèmia el va cancel·lar durant el 2020 i el 2021. Es tracta del dia de l’Obert Internacional Ciutat d’Olot, el torneig per excel·lència de l’entitat. Hi ha tantes ganes de tornar-lo a fer que el Club Escacs Olot ha decidit fer-lo créixer en tots els sentits. Hi haurà més premis i s’espera que més participants. Lluís Puigvert és el vicepresident del club.

Fins ara el rècord gira al voltant dels 120 participants i des del Club Escacs Olot es confia que aquest diumenge aquesta xifra es podrà superar. Sigui com sigui, Puigvert destaca que el torneig Ciutat d’Olot arriba a la 21a edició consolidat en el calendari català d’escacs. I assegura que això no és fàcil estant lluny de Barcelona.

No hi faltaran grans mestres (se n’esperen una desena) i jugadors de diferents nivells arribats d’arreu del país. Tothom té cabuda en un torneig que dona premis per classificació general, per trams, pel millor jugador local, per la millor jugadora i pel millor sub-14. El Ciutat d’Olot se celebrarà a la Sala El Torín, un escenari gran que des de fa tres edicions ha substituït el local del Club Escacs Olot.

La 21a edició de l’Obert Internacional Ciutat d’Olot d’escacs forma part del circuit català d’escacs i es disputa amb un sistema de joc suís holandès a nou rondes. Les partides començaran a partir de les 10 del matí d’aquest diumenge.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum