En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística es fa gran

Si el 2017 es va estrenar amb uns 300 gimnastes, aquest cap de setmana ja en tindrà uns 700
| 10 de gener de 2019
El Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística es fa gran

Si el 2017 es va estrenar amb uns 300 gimnastes, aquest cap de setmana ja en tindrà uns 700. N’hi haurà de masculins i de femenins, de totes les edats i de diferents clubs de Catalunya. Fins i tot, n’arribaran quatre de fora. L’organitza el Club Gimnàstic Osona, amb secció a Olot.

Un dels podis del Ciutat d'Olot de l'any passat (Club Gimnàstic Osona)

Ja es pot afirmar que la tercera edició del Torneig Ciutat d’Olot de gimnàstica artística femenina i masculina ha estat un èxit de convocatòria. Es farà aquest cap de setmana al pavelló Pla de Llacs amb unes 700 gimnastes confirmades: 530 seran noies i 160 seran nois. En declaracions a Ràdio Olot, la presidenta del Club Gimnàstic Osona, Anna Vegara, remarca l’evolució de les dades de participació en només tres anys.

La majoria dels clubs que competiran al Ciutat d’Olot seran catalans, però també n’hi haurà un de madrileny, un de menorquí (aquests dos repeteixen de l’any passat) i, com a novetat, un aragonès, de Saragossa, i un asturià, de Gijón. Vegara creu que el Club Gimnàstic Osona s’ha guanyat aquest poder de convocatòria convertint-se en especialista en l’organització de competicions.

Els 700 nois i noies que competiran al Ciutat d’Olot de gimnàstica artística tindran entre 6 i 20 anys. Això vol dir que s’abastaran totes les edats i categories, començant per les més petites, les nenes d’edat escolar que competeixen en tres aparells, en comptes de quatre. L’any passat ja se’ls va donar cabuda a la competició perquè moltes eren d’Olot i l’organització va voler que poguessin participar al torneig de casa seva. La resta, la majoria, seran gimnastes de les categories més altes: de base 6 a base 8 i de via olímpica 1 a via olímpica 10. Durant tot el cap de setmana, al pavelló d’Olot, s’hi podran veure exercicis de barra d’equilibris, de terra, de salt i de paral·leles.

També et pot interessar

"Competir de veritat" per guanyar al camp de la Grama

És el que demana Albert Carbó als seus jugadors. L'Olot jugarà diumenge al migdia a Santa Coloma amb l’objectiu de no perdre pistonada a la classificació

L'Hoquei Olot, a la recerca de la primera victòria

Els de Jordi Garcia visiten aquest dissabte a les vuit del vespre la pista del Shum Maçanet. Després de les bones sensacions de la primera jornada, els olotins volen sumar. El partit es podrà seguir des d’un quart d’hora abans a la sintonia de Ràdio Olot

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum