En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Tenerife ‘B’ serà el rival de l’Olot en la final del play-off

Després d’un sorteig que s’ha hagut de repetir per un error, els olotins jugaran diumenge a les 12 del migdia a la Ciudad del Fútbol de las Rozas
Roger Isern | 17 de maig de 2022
El Tenerife ‘B’ serà el rival de l’Olot en la final del play-off

Foto: Nuri Marguí (UEO)


La Unió Esportiva Olot ja coneix el seu rival en el partit definitiu per ser nou equip de Segona Federació. Serà el Tenerife ‘B’, tercer classificat del grup canari i l’autèntic protagonista d’un sorteig que s’ha hagut de repetir. En el primer, la Federació havia col·locat la bola del rival dels olotins en el bombo dels segons classificats, tot i quedar tercers. Tot plegat degut a que Las Palmas ‘C’ no podia optar a l’ascens al ja tenir un equip a Segona Federació. Precisament el filial tinerfeny havia tocat a l’Olot en els primers emparellaments, un partit que s’hagués disputat el diumenge a dos quarts de vuit del vespre. La Federació, al cap d’uns minuts ha rectificat i ha tornat a repetir el sorteig. A la segona, mateix dia i rival, però hora i camp diferent. Serà a les 12 del migdia a la Ciudad del Fútbol de Las Rozas. El director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, fa una valoració del rival.

El Tenerife ‘B’ ha estat l’equip més golejador del seu grup amb 49 gols. El seu màxim golejador és ‘Teto’ amb 11 gols aquesta temporada, tres d’ells en el play-off canari. Un equip jove que és ofensiu però que també encaixa com demostren els 31 gols en contra. El periodista de Canarias Radio Joaquín González explica els punts forts del rival de l’Olot.

Una final a cara o creu en què l’Olot en cas d’empat després dels 120 minuts seria nou equip de Segona Federació fent valer el seu 2n lloc a la fase regular respecte el 3r del filial del Tenerife.

Recupera el Tercer Temps amb el sorteig i l'anàlisi del Tenerife B

També et pot interessar

La Unió Esportiva Olot defineix el calendari de pretemporada

El partit contra el Barça ha provocat que el conjunt olotí comenci la pretemporada més aviat que mai: el 6 de juliol

Moha Abouhafs deixa de ser jugador de l’Unió Esportiva Olot

El jugador olotí ha disputat 30 partits i ha marcat 3 gols en la darrera temporada

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum