En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El St. Aniol, a casa

La UE Olot s’endú el II Trofeu Aigües de Sant Aniol amb dos gols espectaculars de Carlos Martínez. L'Olot ha deixat el Barça B amb la boca oberta.
| 4 d'agost de 2013
El St. Aniol, a casa

Gran partit el que s’ha vist avui a l’Estadi en la segona edició del Trofeu Aigües de Sant Aniol, que per primera vegada s’ha endut l’equip olotí, després que l’any passat el guanyés el R.C.D. Espanyol.

Ja en el primer minut Carlos ha engaltat una pilota amb cama esquerra que s’ha colat per tot l’escaire i passat el quart d’hora, el pitxitxi ha tornat a colpejar deprés d’una gran jugada on hi ha participat un gran Èric Vilanova, que s’ha sortit en el seu debut com a titular a l’estadi essent encara juvenil.

En la segona meitat el Barça B ha apretat moltíssim i l’equip ha hagut de treballar de valent per guanyar el partit. Dani Nieto ha escurçat distàncies però al final amb esforç i treball físic el Trofeu de casa s’ha quedat a Olot.

Abel Solé i Jordi Freixa han aixecat el Trofeu Aigües de Sant Aniol, el primer que guanya la UEO en dues edicions. Els capitans de l’equip han brindat el trofeu a les més de mil persones que no s’han perdut el partit.

Homenatge a Joan Salvador i Castellà. La Unió Esportiva Olot ha fet un reconeixement abans del partit a Joan Salvador i Castellà per la seva aportació com a soci i President a la dècada dels 70. Que l’Olot estigui ara a Segona B és un èxit de tots i especialment de persones com el Senyor Joan Salvador.

Partit Solidari. Part de la recaptació del partit d’avui ha estat destinada a l’organització Càritas Garrotxa, que també ha muntat una parada a l’entrada del Municipal perquè els assistents poguéssin fer les seves donacions i aportar un granet de sorra a la important labor de Càritas.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum