En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Sant Roc torna a la tranquil·litat i aspira a acabar bé la temporada

Els jugadors estan confiats a seguir endavant i ho van demostrar golejant l’Atlètic Olot per 0-5
| 22 d'abril de 2015
El Sant Roc torna a la tranquil·litat i aspira a acabar bé la temporada

Després de la polèmica destitució de l’entrenador i que els jugadors es neguessin a jugar, sembla que la pau torna gràcies a la Federació. Els jugadors estan confiats a seguir endavant i ho van demostrar aquest cap de setmana golejant l’Atlètic Olot per 0-5.

 logosantroc

Ens remuntem fins al diumenge 15 de març. El Sant Roc d'Olot destacava a la classificació de la Quarta Catalana i aquella jornada tocava visitar l’Amer. Al camp, només s’hi van presentar dos jugadors de la seva plantilla per donar fe que els era impossible jugar. La resta van decidir que no  jugarien més després de la destitució del seu entrenador, Ricard Massanelles. Aleshores, es va obrir una guerra entre jugadors i president.

L’amenaça d’una possible sanció econòmica podia caure al club, i una altre sanció als jugadors. En aquest cas, la sanció els podia invalidar per tenir una fitxa federativa. El jugador i capità del Sant Roc, Pope Arjona, en declaracions a Ràdio Olot, ha destacat que aquesta reunió va ser la clau per solucionar el conflicte.

A la reunió, el president va demanar disculpes a l’entrenador per acomiadar-lo inesperadament i li va demanar que tornés a entrenar l’equip. A dia d’avui, els jugadors s’han compromès a jugar el que queda de temporada i intentar pujar de categoria, però admeten que un cop acabada la temporada no se sap què acabarà de passar.

Actualment, el Club de Futbol Sant Roc és el tercer classificat, amb 48 punts, a només quatre del segon, que és l’Amer. El primer és l’Hostoles, amb 57 punts. El pròxim partit del Sant Roc serà el proper dissabte, a les 16.00, davant el Joanetes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Iñigo Arriola creu que l'equip pot donar més de si

Els d'Iñigo Arriola reben l'Ebre, el darrer classificat de la lliga

112 arquers s’han reunit aquest cap de setmana a Argelaguer en una autèntica festa del tir en arc

La trobada també ha servit per commemorar els primers deu anys de vida de l’Indoor 3D Vall de Llierca

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum