En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El PSC proposa inversions per acabar amb els problemes d'incivisme al barri de Sant Francesc

Josep Guix també diu que a banda de mediació, calen mesures educatives adreçades als joves que es concentren a les nits a la zona
Joel Tallant | 15 de juliol de 2022
El PSC proposa inversions per acabar amb els problemes d'incivisme al barri de Sant Francesc

Continua la polèmica al carrer Esgleiers i a la zona de la plaça de Sant Francesc. Fa pocs dies, els veïns van tornar a penjar a Twitter diversos vídeos on es podia veure una quantitat considerable de nois i noies cridant i amb la música posada fins ben entrada la matinada. Sembla, doncs, que tot i els contactes que hi ha hagut amb l’Ajuntament, la situació es repeteix. El grup municipal socialista considera que per acabar amb aquesta situació, caldria fer diverses inversions al barri, com la instal·lació de més enllumenat, l’eliminació del pipican o el tancament del carrer posterior que dona a la Verge del Portal i que també reclamen els veïns perquè és on hi ha més aldarulls. Josep Guix, portaveu socialista.

Josep Guix ha explicat que ha parlat amb el president de l’Associació de Veïns de Sant Francesc, el qual li ha transmès la seva preocupació pels fets que s’estan produint en aquesta zona. Sobre la mediació que ha ofert l’Ajuntament, Josep Guix considera que ha d’anar acompanyada d’una tasca més educativa.

El grup municipal socialista ha anunciat que portarà els problemes de convivència del barri de Sant Francesc al proper ple municipal d’Olot previst a finals d’aquest mes de juliol.   

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

L’actual portaveu d’ERC Olot fa un pas al costat i seguirà amb les seves funcions com a secretària d’Acció Climàtica

Estàs escoltant


Volum