En directe
La Tertúlia
amb Anna Prat

El PSC d'Olot vol que els habitatges socials de Sant Cristòfor es facin al barri vell

Els socialistes també consideren que la promoció l'ha de gestionar una empresa pública o mixta
Joel Tallant | 6 de juliol de 2022
El PSC d'Olot vol que els habitatges socials de Sant Cristòfor es facin al barri vell

El PSC d’Olot critica que la construcció dels 82 pisos d’habitatge social que l’Ajuntament vol fer a Sant Cristòfor no es faci al barri vell d’Olot. Els socialistes consideren que és una necessitat vital per recuperar el casc antic i lamenten que la compra dels terrenys s’hagi fet amb els diners aconseguits amb la venda d’uns terrenys de propietat municipal on hi ha d’anar una gran superfície comercial.

L’equip de govern d’Olot presentava ara fa uns mesos el seu projecte de construcció de 82 pisos i locals comercials al barri de Sant Cristòfor, just al costat de Can Jombi. El consistori vol adjudicar a una empresa privada la construcció i explotació d’aquests immobles per un període de 50 anys. Pel portaveu municipal del grup socialista d’Olot, l’habitatge per a gent jove és una necessitat de primer nivell, però la recuperació del casc antic d’Olot, també. Per això, creu que aquesta promoció s’hauria de fer al barri vell.

Josep Guix també ha criticat que la compra d’aquests terrenys de Sant Cristòfor s’hagi fet amb el milió d’euros aconseguit amb la venda dels terrenys del costat de l’Hospital d’Olot on hi ha d’anar una nova superfície comercial.

Pels socialistes, cal prioritzar la construcció d’habitatge social al barri vell, però també recuperar alguns immobles d’altres zones de la ciutat per rehabilitar-los. Posa com exemple, els blocs del barri de Sant Miquel.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

L’actual portaveu d’ERC Olot fa un pas al costat i seguirà amb les seves funcions com a secretària d’Acció Climàtica

Estàs escoltant


Volum