En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El PSC d’Olot, en contra de reformar la plaça Major

Els socialistes afirmen que els costos de les obres, que són aproximadament de mig milió d’euros, es podrien destinar a altres prioritats com la millora de l’arranjament de carrers i voreres de la ciutat
Aniol Puigvert | 10 de maig de 2022
El PSC d’Olot, en contra de reformar la plaça Major

Josep Guix, líder del PSC Olot, a la plaça major (Aniol Puigvert)


L’actuació a la plaça Major d’Olot no és una prioritat. Així ho considera el PSC. El partit creu que l’espai no ha de passar per una altra reforma quan fa relativament “pocs anys” que s’hi va actuar. L’última gran reforma de l’espai va ser a finals dels anys noranta, on es va implantar la plataforma única. El 2015 s’hi va actuar només amb relació als fanals i la il·luminació.  Els socialistes afirmen que els 500.000 euros de pressupost per aquestes obres es podrien adjudicar a la millora a l’arranjament d’alguns trams de carrers d’Olot. El líder dels socialistes a Olot és Josep Guix.

La reforma de la plaça major entra dins el pla de millora de la zona del nucli antic (PIAM). Un pla que també inclou les actuacions fetes a la plaça del Carme, les quals els socialistes sí que hi van votar a favor.

Per altra banda, el PSC d’Olot també ha mostrat el seu desacord amb la compra d’un local al Firalet que exercirà de nova seu de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà i que té un cost aproximat d’uns 600.000 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Davant el desànim, més organització

Aquesta és l’actitud de les entitats sobiranistes de la Garrotxa cinc anys després de l’1 d’Octubre

Anna Barnadas no es presentarà a les properes eleccions municipals

L’actual portaveu d’ERC Olot fa un pas al costat i seguirà amb les seves funcions com a secretària d’Acció Climàtica

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum