En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El programa ‘Cas Tancat’ de Ràdio Olot, finalista dels Premis Rahola

La sèrie radiofònica de novel·la negra ha estat nominada en la categoria de millor treball informatiu de ràdio pel Col·legi de Periodistes
| 18 de febrer de 2020
El programa ‘Cas Tancat’ de Ràdio Olot, finalista dels Premis Rahola

La sèrie radiofònica de novel·la negra d’aquesta emissora ha estat nominada en la categoria de millor treball informatiu de ràdio pel Col·legi de Periodistes. ‘Cas Tancat’, presentat per Neus Asin, opta aquest dijous al guardó juntament amb Ràdio Capital i Catalunya Ràdio.

L'investigador Toni Domènech al costat de Neus Asin (Ràdio Olot)


La gala d’entrega dels XI Premis Carles Rahola de Comunicació Local se celebrarà aquest dijous a les vuit del vespre a l’Auditori de Girona. El jurat ha nomenat finalista al programa d’aquesta casa ‘Cas Tancat’, per “la seva acurada realització” i perquè, segons el mateix jurat, “la veu experta i entenedora va directe al moll de l’os”. La directora de ‘Cas Tancat’ de Ràdio Olot, Neus Asín valora d’aquesta manera la nominació.

 

‘Cas Tancat’ és el primer espai de novel·la negra d’aquesta emissora. Es va començar a emetre la temporada passada amb sis capítols i aquest 2020 s’emetrà la segona temporada amb nous casos d’assassinats, segrestos o crims reals que han passat a casa nostra.

 

Cas tancat també es pot escoltar a Spotify (Ràdio Olot)


Un gènere que està de moda

A través de l’investigador Toni Domènech, la veu de Neus Asín i Pere Farjas, i el muntatge de Manel Sàiz, aquesta emissora ha apostat per un gènere que, segons la mateixa directora del programa, està més de moda que mai.

 

Aquest dijous, el programa ‘Cas Tancat’ sabrà si és el millor programa informatiu. En la mateixa categoria també han estat nominats finalistes el programa “Supermatí” de Ràdio Capital de l’Empordà i la cobertura de les últimes eleccions municipals que va fer la delegació de Catalunya Ràdio a Girona. Els Premis Carles Rahola els entrega el Col·legi de Periodistes i la Diputació de Girona. Són uns guardons que busquen “reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines” i impulsar “la creativitat informativa”. Els premis engloben un total de set categories que van de la televisió al fotoperiodisme, passant també per l’àmbit digital o la comunicació institucional.

També et pot interessar

Resum de l'any 2021, l'any en què tot torna

La pandèmia torna a centrar el resum de l'any de Ràdio Olot

Ràdio Olot llança un espot publicitari que posa l’accent en la quotidianitat de l’emissora

Es pot veure a les xarxes socials i es projectarà als cinemes d’Olot abans de cada sessió

Estàs escoltant


Volum