En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

UGT no preveu que hi hagi més grans empreses a les comarques de Girona que abaixin la persiana

UGT no preveu que hi hagi més grans empreses de les comarques de Girona que abaixin la persiana i han resistit les que han invertit. 
| 24 de novembre de 2014
UGT no preveu que hi hagi més grans empreses a les comarques de Girona que abaixin la persiana

UGT no preveu que hi hagi més grans empreses de les comarques de Girona que abaixin la persiana. El sindicat considera que les empreses que havien preferit els beneficis a les inversions són les que han acabat desapareixent. 

El de Magatzems Vall, un dels últims tancaments anunciats aquesta tardor. 

 

La riudada de la crisi s’ha emportat moltes empreses amb peus de fang i des d’UGT no esperen per ara nous tancaments de les grans companyies que hi ha a la demarcació. La secretària del sindicat a comarques de Girona, Dolors Bassa, assegura que les empreses que no havien invertit en millores són les que han acabat caient. Torraspapel de Sarrià de Ter ha estat l’últim gran tancament d’empresa que s’ha produït a la demarcació. Abans però la crisi ha deixat una llarga llista com Comercial Eléctrica, l’immobiliària Progrup, Grober o Cotec.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El programa d'eficiència energètica GarrotxaDomus permet una reducció de 250 tones de diòxid de carboni anuals

Per a aquest 2023, s'espera que l'arribada dels ajuts procedents dels Next Generation doni un nou impuls al GarrotxaDomus.

La Garrotxa tanca l’any amb un descens de l’atur del 0’3% i se situa al 6’66

Les dades continuen demostrant que el nombre d’aturats és molt baix i que continua havent-hi un atur estructural difícil d’aturar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum