En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Picornell sorprèn el CN Olot a casa seva

L'absolut de waterpolo olotí ensopega contra tot pronòstic en el primer partit de la segona fase
| 23 de febrer de 2015
El Picornell sorprèn el CN Olot a casa seva

L'absolut de waterpolo olotí ensopega contra tot pronòstic en el primer partit de la segona fase de la competició de Segona Catalana. Els olotins eren favorits per guanyar el Picornell a casa, però van perdre-hi per 9 a 11.

waterpolo absolut

L'equip absolut de waterpolo del CN Olot (CNO)

Només són quatre els equips que lluiten per evitar la promoció de descens al grup 2 de Segona Divisió Catalana i és per això que perdre un partit pot ser un contratemps molt important. I encara més si és contra un rival que, en teoria, era inferior. El Picornell de Barcelona va perdre contra el Club Natació Olot els dos partits que van jugar a la lliga regular, però dissabte va assaltar la piscina olotina. L’entrenador, Nelson Raviña, parla clar a Ràdio Olot i diu que va faltar intensitat. Segons ell, els jugadors van donar per fet que guanyarien.

Tot i la derrota inesperada contra el Picornell, Raviña està convençut que l’equip està viu i podrà evitar la promoció de descens, que la jugaran els dos últims classificats d’aquest grup de quatre equips. El tècnic, a més, recorda que en l’altre partit de la primera jornada, també va saltar la sorpresa: el Sant Adrià va guanyar el Banyoles, el principal favorit per quedar primer.

La setmana que ve, desplaçament complicat al Pla de l'Estany. El Club Natació Olot visitarà, precisament, el Banyoles en un derbi gironí més interessant que mai, després que tots dos hagin començat perdent en la segona fase de la Segona Catalana.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum