En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Petit Format Olot posa a la venda les primeres entrades

El festival de teatre es celebrarà del 23 al 27 de novembre a Olot
Roger Isern | 8 d'agost de 2022
El Petit Format Olot posa a la venda les primeres entrades

Normalmente y viceversa és la primera obra que ha donat a conèixer el Petit Format 2022 i de la qual ja s’han posat a la venda les entrades. Una peça que dona el protagonisme escènic als objectes que ens acompanyen diàriament. I és que la seva memòria és molt més àmplia que la humana, perquè tots ells han estat testimonis d’emocions, de situacions i d’actes de persones que, tocant-los un dia, o molts, els han anat omplint de records. El president de la Càpsula de Teatre és Joan Martí.

Aquest 2022 El Petit Format Olot arriba a la seva vuitena edició i, com sempre, vol oferir obres de teatre de gran qualitat de manera pròxima a l’espectador, perquè aquest se senti part i còmplice de la història que se li explica. Durant els dies del festival serà possible veure diverses propostes i, un any més, s’aposta per fer arribar el teatre als més joves. Per això els alumnes de secundària dels instituts olotins podran gaudir de peces de microteatre en espais diversos de la ciutat.

Les entrades per a Normalmente y viceversa, que es representarà el dissabte 26 de novembre a les 18 i a les 19 h a l’Espai Cràter, es poden adquirir a través dels webs elpetitformat.com i olotcultura.cat. Pròximament s’aniran posant a la venda les entrades per a la resta d’espectacles que conformaran aquesta nova edició del festival de teatre El Petit Format Olot.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot batejarà aquest cap de setmana els seus dos capgrossos

Un és l’home dels nassos, conegut per a tothom. L’altra, la més recent, és la castanyera, que només sortirà un cop a l’any

Mor l'activista cultural olotí Josep Maria Fontfreda

Comerciant de professió Vinculat a associacions com l’Orfeó Popular Olotí i el Centre Excursionista d’Olot, era un gran coneixedor de l’Alta Garrotxa

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum