En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El personal educatiu de fins a 55 anys començarà a vacunar-se aquesta setmana

A partir d’aquest dimecres es poden apuntar per rebre la vacuna d'AstraZeneca
| 17 de febrer de 2021
El personal educatiu de fins a 55 anys començarà a vacunar-se aquesta setmana

A partir d’aquest dimecres es poden apuntar per rebre la vacuna d'AstraZeneca en 37 punts de vacunació. Els docents rebran un SMS, a través del qual podran dir si volen o no vacunar-se.

Foto: Ajuntament d'Olot


Tot el personal educatiu de fins a 55 anys començarà a rebre la primera dosi de la vacuna contra la covid-19 aquesta setmana, segons ha informat el Departament de Salut. Tots ells rebran un SMS i podran apuntar-se des d’aquest dimecres a una pàgina web perquè se'ls administri la vacuna d'AstraZeneca en algun dels 37 centres de vacunació i en les franges establertes. El conseller d’Educació, Josep Bargalló, diu que vacunar al professorat farà que les escoles siguin més segures.

 

Aquest col·lectiu s'afegeix a d'altres que ja l'estan rebent, com ara els farmacèutics, els funcionaris de presons o els cossos de seguretat i emergències. A finals de setmana començarà també la vacunació de persones de més de 80 anys que no viuen en residències i grans dependents.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum