En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El parc d’habitatges de la Vall de Bianya està saturat

Des de l’Ajuntament esperen que aviat alguns promotors reactivin algunes zones urbanitzables
| 4 de desembre de 2019
El parc d’habitatges de la Vall de Bianya està saturat

El municipi s’ha quedat sense oferta i per això des de l’Ajuntament esperen que aviat alguns promotors reactivin algunes zones urbanitzables. En concret, està previst que s’ampliï la urbanització d’Hostalnou i la de Llocalou. 

Zona residencial de Llocalou (Google)


Segons dades de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, des del 2011 s’ha iniciat la construcció de sis immobles a la vall de Bianya i, d’aquests, se n’han acabat quatre. La poca construcció que hi ha hagut al municipi ha portat a una situació de falta d’habitatge. L’alcalde del municipi, Santi Reixach, diu al programa Quilòmetre 21 de Ràdio Olot, que ara mateix no hi ha oferta.

 

L’alcalde, però, no renuncia a l’objectiu de fer créixer el parc d’habitatges del municipi. Reixach espera que tard o d’hora apareguin promotors que vulguin construir en els terrenys urbanitzables que hi ha a Llocalou i Hostalnou.

 

Les últimes dades de l’Agència d’Habitatge indiquen que el 2016 només hi havia dos habitatges buits a la Vall de Bianya. Són molts menys dels 75 que apareixien el 2011.

 

També et pot interessar

Olot asfaltarà una quinzena de carrers aquest estiu

El pla d’asfaltatge contempla actuacions al carrer Mulleras, la carretera de Riudaura, l’avinguda de Xile, l’avinguda de les Tries o el carrer Bolós

El PSC d’Olot demana ubicar els jocs del Firal a la plaça U d’octubre

La nova zona infantil encara no s’ha instal·lat i el partit creu que la plaça veïna seria millor espai

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum