En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El parc de Can Miquelet ja és propietat de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts

Les negociacions iniciades fa més de tres anys han permès rebaixar el preu inicial de mig milió d’euros fins a 60.000€
Aniol Puigvert | 13 de desembre de 2022
El parc de Can Miquelet ja és propietat de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts

Un dels grans projectes del govern municipal de Sant Joan les Fonts ja és una realitat. El consistori ha treballat durant anys per poder adquirir el Parc de Can Miquelet, un espai de més de 6.000 metres quadrats de superfície situat al centre del poble. Aquesta zona, ja municipal des d’aquest desembre és una gran oportunitat perquè s’hi puguin organitzar activitats i actes de diferents temàtiques que puguin revitalitzar Sant Joan les Fonts. Ho explica l’alcaldessa del municipi, Maria Vidal.

Aquesta adquisició del parc de Can Miquelet per part de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha estat un procés llarg. Al setembre del 2019, el consistori va començar les negociacions amb l’antic propietari, que demanava per aquest espai més de mig milió d’euros. Però l’elevat  import i l’arribada de la pandèmia van alentir aquest procés de compra. Tres anys després, l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts ha tancat l’adquisició per 65.000 euros i una permuta de terrenys, és a dir, a canvi d’una zona urbanitzable a Peracaula, propietat del consistori.

El parc de Can Miquelet de Sant Joan les Fonts ha passat per diversos propietaris. Els primers van ser Torras Paper, que ho van traspassar a una immobiliària. També n’ha estat propietari Caixa Terrassa i Divarian Propiedad, fins aquest desembre, on ara el propietari actual és l’Ajuntament del poble. L’objectiu és poder utilitzar aquest espai com un centre neuràlgic per a poder donar vida a Sant Joan les Fonts i gaudir d’aquesta zona.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El Ministeri de Foment es compromet a iniciar les obres del carrer major de Sant Jaume de Llierca aquest 2023

Ho ha explicat l’alcalde del municipi, Jordi Cargol, en declaracions a Olot Televisió i Ràdio Olot

El Pla d'Asfalts preveu millores en 14 quilòmetres de carrers i voreres d'Olot

Les obres, que podrien començar d'aquí a dos mesos i mig, compten amb un pressupost de 245.000 euros

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum