En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El MOT d'aquest any converteix les ciutats d'escenaris a protagonistes

En la seva segona edició s'endins a la literatura de París, Londres, Lisboa, Bogotà o Barcelona
| 12 de març de 2015
El MOT d'aquest any converteix les ciutats d'escenaris a protagonistes

Visitar Bogotà, París, Lisboa, Barcelona o Londres sense sortir d’Olot. Això serà possible gràcies al Festival MOT que arriba a principis del mes d’abril. En la seva segona edició, el MOT ens acosta la literatura dedicada a les grans ciutats. Es farà un cop més a cavall de la capital garrotxina i Girona.

 20150311_093102

Presentació del MOT a Olot (Jordi Altesa)

Hi ha ciutats de les que s’han escrit rius de tinta i, tot i no haver-les visitat, ens en podem fer una idea de com és el seu dia a dia. Això ha estat possible gràcies a la literatura i als escriptors que els han dedicat les seves millors pàgines. La comissària d’enguany, Mita Casacuberta, ha explicat que s’han buscat escriptors que segueixen treballant sobre les ciutats. El Festival començarà a Olot el proper 9 d’abril i les xerrades estaran protagonitzades per dos convidats en un diàleg. Per a exemple, a Olot l’estrena serà amb Bogotà i Medellín amb Laura Restrepo i Kim Manresa. El divendres a les sis de la tarda es parlarà sobre París amb Éric Hazan i Josep Ramoneda. També es parlarà de Lisboa o de la pròpia Barcelona amb Eduardo Mendoza i Sergi Pàmies. La directora de la Biblioteca d’Olot, Carme Simón, ha explicat que el MOT té dos grans objectius: ser un festival de categoria però pel gran públic.

A partir del 16 d’abril les activitats es traslladen a Girona, a la nova biblioteca Carles Rahola. Allà es parlarà entre d’altres de Roma, Berlín, Beirut, València o Atenes. Tan a Olot com a Girona hi haurà propostes complementàries al festival.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant


Volum