En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El MOT 2023 se centrarà en la por

Amb el lema ‘Pànic. Literatura i por’, la novena edició del festival de literatura indagarà en les pors que ens preocupen com a societat a partir de la literatura del 16 al 25 de març a Girona i Olot. Massimo Carlotto, Chris Offut, Rosa Montero i Carlos Zanón són alguns dels primers autors confirmats
Redacció | 23 de novembre de 2022
El MOT 2023 se centrarà en la por

Si l'any passat el festival MOT va omplir Olot i Girona de converses al voltant de la literatura i la ruralitat, enguany el lema 'Pànic. Literatura i por', ja deixa entreveure que les coses seran diferents. La novena edició del festival indagarà en les pors que ens preocupen com a societat a partir de la literatura del 16 al 18 de març a Girona i del 23 al 25 de març a la ciutat olotina. La directora del Mot és Judith Badia.

L'italià Massimo Carlotto i el nord-americà Chris Offut i Xavier Aliaga, Núria Cadenes, Jordi Dausà, Andreu Martín, Rosa Montero i Carlos Zanón en el panorama nacional són alguns dels primers noms confirmats. El comissari d'enguany, el crític literari Àlex Martín, apunta que la idea és abastar molts tipus de pors a partir de l'obra de diferents autors.

Una de les branques del festival que més ha crescut és el MOT INS. Enguany es farà la tercera edició ja d'aquesta matinal d'experiències literàries dedicades a estudiants d'ESO i Batxillerat.

El MOT també consolida la seva expansió a través de propostes molt diverses, com els clubs de lectura, que donen l'oportunitat al públic del festival d'aprofundir en l'obra dels autors, o també el Ver-Mot, una trobada entre tres o quatre autors al voltant d'un vermut. Per l'alcalde d'Olot, Pep Berga, aquest és un festival que es consumeix a foc lent`.

Comparteix a: 

També et pot interessar

La Fira de Sant Nicolau ja és aquí

Aquest dimarts a El Mallol s'hi podrà veure una mostra d'oficis, animals i una fira d'artesans, entre altres espectacles dins de la programació

Els barris de Sant Miquel i Les Tries acullen un cap de setmana de circ i poesia

Es celebrà aquest dissabte i diumenge en el marc de dues iniciatives sorgides de PIAM

Estàs escoltant


Volum