En directe
Cocktail Class
amb Ràdio Olot

El món de la robòtica segueix enganxant als garrotxins

Amb un ampli ventall d'activitats i material dirigits a totes les edats, l’empresa té l’objectiu de posar el focus en empoderar a la població en el context actual
Roger Isern | 21 de setembre de 2022
El món de la robòtica segueix enganxant als garrotxins

Al llarg de l'estiu Innova Didàctic ja ha estat impartint formacions a tothom qui ha volgut apuntar-se a les seves activitats. Des de l'entitat, es creu vital lligar l'educació al context tecnològic i de digitalització actual, perquè saben que avançarà de manera radical. Els fons i subvencions que la Unió Europea i altres organismes cedeixen per tal d'enfocar la societat cap a aquesta direcció per exemple, hi juguen un paper clau. El president de Robolot i creador d’Innova Didàctic és Toni Moreno.

Aquest curs, les seves activitats s'iniciaran el 3 d'octubre i aniran dirigides a alumnes dels 4 als 16 anys tot i que també formaran a gent adulta. Pel que fa a alumnes, els divideixen en 5 grups: els més petits treballaran amb robots seqüenciadors per tal que aprenguin per exemple les direccions, dels 6 als 10 anys ja treballaran amb ordinadors i tablets i les activitats s'enfocaran més a la programació; fins als 12 anys es treballarà amb el 3D i pels d'ESO ja es practicarà amb programes més experts. La responsable de les extracolars d’Innova Didàctic és Tanit Arjona.

Les activitats enfocades a gent adulta però, varien en quant a contingut, per exemple, ensenyen a estalviar electricitat a casa. Aquest any, Innova Didàctic ha fet un pas més i ha viatjat a la República Dominicana.

Està previst que al mes de març, un representant de la República Dominicana vingui a Olot a explicar els resultats de l’aplicació del mètode d’Innova al seu país.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Estàs escoltant


Volum