En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El mercat de la joguina arriba a la seva desena edició

Aquest cap de setmana, l’Aoapix tornarà a omplir la plaça Campdenmàs
Redacció | 30 de setembre de 2022
El mercat de la joguina arriba a la seva desena edició

Foto: Olot Cultura


El format d'aquest mercat és molt senzill. Està pensat per a nens i nenes d'entre sis i setze anys i no cal fer cap inscripció prèvia. Per tant, tots aquells que vulguin vendre les seves joguines estan convidats a muntar la seva paradeta a la plaça Campdenmàs i, juntament amb les seves famílies, decidir els preus. Des de l'AOAPIX, només, s'encarreguen de vigilar que tot funcioni, segons un dels membres de l’entitat, Xarxi Reixach.

En l'àmbit educatiu, aquest mercat també presenta diferents fronts.

L'AOAPIX aprofita el Mercat de la Joguina per col·laborar amb diferents fundacions. Aquest any col·laboren amb la Fundació Albert Bosch, que busca promoure la investigació i la recerca de solucions mèdiques a malalties infantils. Així doncs, al mercat es podran comprar ulleres de realitat millorada, il·lustrades pels mateixos nens de la Vall d'Hebron.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum