En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Laboractori Jove presenta aquest cap de setmana la seva nova obra de teatre

Enguany, tracta les inquietuds dels joves sobre la societat en què vivim, cosa que intentaran traslladar a l’escenari
| 29 de maig de 2015
El Laboractori Jove presenta aquest cap de setmana la seva nova obra de teatre

El  Laboractori Jove presentarà la seva nova obra de teatre en dues sessions, avui i demà. Enguany, tracta les inquietuds dels joves sobre la societat en què vivim, cosa que intentaran traslladar a l’escenari amb una aposta en escena inspirada en el Llibre de la Selva.

laboractori jove 

 En el dia a dia, són moltes les inquietuds que tenen els joves sobre diferents temes de la societat. Per aquest motiu els actors i actrius del Laboractori Jove han decidit que aquest tema podria ser atractiu per presentar en una obra de teatre. Enguany, aquesta proposta cultural fa un pas més i inclouran música en el seu espectacle. Els actors s’han inspirat en el musical El Llibre de la Selva per crear la seva obra de teatre.

 Els alumnes han estat tot un curs treballant al teatre i, en definitiva, preparant aquesta obra. El sistema de treball del Laboractori Jove sempre s’ha basat en treure el màxim de si dels seus alumnes. El curs el divideix en tres trimestres.

L’obra s’estrenarà avui a les 9 del vespre i la segona sessió serà demà a les 8 del vespre. Totes dues, al Teatre Principal, amb un preu de 3 euros. L’endemà diumenge, a les 6 de la tarda, serà el torn dels alumnes més petits de l’Escola Municpal d’Expressió, que presentaran el seu espectacle de fi de curs. L’entrada també tindrà un preu de 3 euros.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum