En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Gran Recapte d'Aliments fa una crida a trobar 200 voluntaris garrotxins

A la Garrotxa hi haurà punts de recollida repartits pels pobles durant més temps però el dia gran tornarà a ser el 28 de novembre
| 22 d'octubre de 2015
El Gran Recapte d'Aliments fa una crida a trobar 200 voluntaris garrotxins

A la Garrotxa hi haurà punts de recollida repartits pels pobles durant més temps però el dia gran tornarà a ser el 28 de novembre. La comarca sempre es bolca en el Gran Recapte i el nombre de voluntaris n’és el primer símptoma del seu èxit.

recapte017

Sense voluntaris, el Gran Recapte no seria possible

L’últim dissabte del mes de novembre torna a fer-se una nova edició del Gran Recapte d’Aliments. Per tal de que la jornada funcioni, és necessari tot un engranatge de voluntaris que s’encarreguin de diferents perfils: des d’ajudar a la gent que vol col·laborar, a empaquetar aliments o traslladar-los al Centre de Distribució d’Aliments. Per aquest motiu, el regidor de benestar social Pep Berga creu que hi ha perfils de voluntaris amb els quals tothom s’hi pot sentir a gust col·laborant.

El mínim de voluntaris necessaris per fer rutllar el Gran Recapte és de 200, però l’any passat es va arribar a un total de 280 persones que van dedicar unes hores del dissabte a participar en aquesta mobilització solidària. Enguany, des del Consorci d’Acció Social de la Garrotxa es canalitzen les inscripcions sobretot des de la seva pàgina web, però Berga diu que si algú ho prefereix ho pot fer de manera presencial o per telèfon.

Una mobilització de voluntaris que sempre és un bon presagi de les xifres de rècord que hi ha al darrere cada any del Gran Recapte d’Aliments. Només en el dia central de la mobilització, l’any passat es van recollir 31.000 quilos de productes.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum