En directe
5 Minuts +
amb Joel Tallant, Neus Asin i Pere Farjas

El garrotxí Josep Quintana entra al Senat

Quintana diu que intentarà ser la veu de la Garrotxa i treballar pels pobles i alcaldes de la comarca
| 29 d'abril de 2019
El garrotxí Josep Quintana entra al Senat

I pel que fa al Senat, hi haurà representació garrotxina. Josep Quintana, número tres d’ERC a Girona per la cambra alta, ocuparà un lloc a Madrid.  Quintana diu que intentarà ser la veu de la Garrotxa al Senat i treballar pels pobles i alcaldes de la comarca independentment del color que siguin. 

Quintana, a l'esquerre, en una roda de premsa (Ràdio Olot)


En les eleccions generals d’aquest 28 d’abril, a part del Congrés, també s’ha votat el Senat. A les llistes per la cambra alta hi havia un garrotxí. Josep Quintana anava com a número 3 d’ERC a Girona i els resultats de les eleccions li han donat una butaca al Senat. L’actual regidor d’Olot serà senador els pròxims quatre anys i seguirà compaginant les tasques a l’Ajuntament d’Olot. Ell mateix explica a Ràdio Olot quina funció farà a Madrid.

 

En total, a Girona s’hi jugaven quatre senadors. Tres se’ls ha emportat ERC i un Junts per Catalunya. Quintana diu a Ràdio Olot quins són els dos grans projectes garrotxins que cal reclamar al Senat.

 

Quintana diu que el que primer farà serà parlar amb els alcaldes de la comarca per recollir, a part d’aquests dos projectes, altres necessitats garrotxines que es puguin reclamar des del Senat.

 

 

També et pot interessar

JuntsxCat Olot planteja uns pressupostos “de normalitat” amb “continuïtat” en les ordenances

Aquest dijous el ple municipal aprovarà uns nous pressupostos amb inversions noves i sense grans canvis en els impostos

L’oposició critica que l’Ajuntament d’Olot hagi esperat a renovar la declaració de mercat tens de lloguer

La catalogació va expirar el 22 de setembre i PSC i CUP creuen que hi ha hagut un buit que algunes immobiliàries de la ciutat han volgut aprofitar

Estàs escoltant


Volum