En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El Garrotxa Volcànic Walking 2022 tindrà més dies, noves activitats i preus més econòmics

El festival de senderisme se celebrarà del 3 al 6 de juny, el cap de setmana de la segona Pasqua que serà festa a tot el país
Pau Masó | 12 de maig de 2022
El Garrotxa Volcànic Walking 2022 tindrà més dies, noves activitats i preus més econòmics

Foto: Pau Masó


Descobrir allò que tenim ben a prop i fer-ho d’una manera única. Aquest és un dels principals objectius del Garrotxa Volcànic Walking. El festival de senderisme combina el paisatge i l’esport amb la cultura i la gastronomia. Des de visitar la Fageda de nit a veure la posta de sol des del cim del Puigsacalm. L’exclusivitat de les propostes són part de la identitat d’un certamen que s’inclou dins els 12 Festivals de Senderisme dels Pirineus. Aquest 2022, el certamen garrotxí tindrà un dia més, ja que coincidirà amb el 6 de juny que serà segona Pasqua i festa a tot Catalunya. En total s’oferiran 24 activitats, entre elles algunes de noves. En parla la tècnica de Turisme Garrotxa, Montse Padrosa.

Aquest 2022 és la quarta edició del Garrotxa Volcànic Walking i comptarà amb un total de 375 places. Els grups per a les activitats són de màxim 20 persones i el 60% dels participants són de les comarques gironines. Enguany també s’ha apostat per propostes més econòmiques que aniran dels 6 als 45 euros. Una de les responsables d’Itinnerània, Ariadna Ramon, explica que un dels objectius del certamen és posar en valor la tasca dels guies.

Enguany també s’ha creat un passaport per aquells que participin en més d’un dels 12 Festivals de Senderisme dels Pirineus. Al Garrotxa Volcànic Walking també hi haurà paquets per aquells que vulguin gaudir de més d’una activitat durant el cap de setmana. Les reserves ja es poden fer al web garrotxavolcanicwalking.cat.

També et pot interessar

Diverses entitats d’Olot demanen millorar el servei del TPO

Les entitats també han demanat estudiar la municipalització del servei. L’equip de govern, però ha tombat la moció i han defensat el model de concessió que hi ha actualment

Un documental recorda el llegat de Josep Maria Francino

El reportatge recull les principals facetes del periodista i músic garrotxí mort l’any passat

Estàs escoltant


Volum