En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Front Nacional de Catalunya es presentarà a les properes eleccions municipals d’Olot

El seu cap de llista és Marc Maltas, que ha defensat les tesis independentistes del seu partit fent especial incís en ‘el control de la seguretat’
Redacció | 21 de novembre de 2022
El Front Nacional de Catalunya es presentarà a les properes eleccions municipals d’Olot

Marc Maltas, cap de llista de FNC a Olot, durant aquest dissabte en la presentació de la candidatura (Front Nacional de Catalunya)


Falta mig any per les eleccions municipals i els partits polítics amb representació a l’Ajuntament d’Olot van ensenyant les seves cartes. Però aquest cap de setmana hem conegut una de les noves formacions que aspiren a entrar al consistori. Es tracta del Front Nacional de Catalunya, un partit presentat públicament el 2013 i que va aconseguir una regidora a Ripoll l’any 2019. Entre els seus fundadors hi ha Moisès Font, que havia estat portaveu del grup municipal de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament d’Olot i president del partit a les comarques gironines. Es defineixen com a clarament independentistes i partidaris de restringir les polítiques d’immigració. El cap de llista a Olot és Marc Maltas.

En la seva presentació com a cap de llista, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a la Plaça del Mig, Maltas ha afegit perquè aspira a l’alcaldia d’Olot.

Marc Maltas té un grau superior en robòtica industrial i en aquest moment està fent un grau en gestió i administració d’empreses. 

Comparteix a: 

També et pot interessar

L’Ajuntament de Besalú tanca el 2022 amb un superàvit de 500.000 euros

Per tercer any consecutiu, el consistori ha congelat les taxes d’escombraries i de l’aigua

Jordi Cargol optarà al seu tercer mandat al capdavant de l’Ajuntament de Sant Jaume de Llierca

Cargol explica que aquest projecte no es pot acabar aquí i que encara té coses per fer al poble

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum