En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El forat desapareix

Les obres de la Plaça Mercat estan apunt d'entrar a una nova fase ja que s'està a punt de tapar el forat que hi havia al solar.
| 15 de maig de 2014
El forat desapareix

La setmana que ve el “forat” de la Plaça Mercat d’Olot desapareixerà del tot. L’estructura d’aquest nou edifici ja està molt avançada en la zona del carrer Mulleras i ara les obres es traslladaran més a la vora de l’Hospital. Un dels grans moviments pendents és la instal·lació de les escales automàtiques.

El mercat ja comença a ensenyar el nou esquelet (Jordi Altesa)

JORDI ALTESA | Les obres de la Plaça Mercat d’Olot segueixen avançant i el calendari es manté per obrir-la a finals de novembre. Estava previst fer-ho per Sant Lluc però la instal·lació d’energies renovables com la geotèrmia ho ha endarrerit una mica més d’un mes. En declaracions al Fil Directe de Ràdio Olot, l’alcalde Josep Maria Corominas ha explicat que un dels temes pendents és el mur vegetal, que ha de ser un dels símbols d’identitat del nou edifici. Una altra de les grans actuacions pendents passa per l’arribada de les escales mecàniques, una situació que es podria produir en breu i que obligarà a fer talls de trànsit uns dies més al carrer Mulleras. A més, està previst que més empreses garrotxines participin en diferents tasques pròpies de l’obra a través de subcontractacions. Per exemple, ara mateix s’està en converses perquè una companyia faci els tancaments de l’obra. El retard s’atribueix a la instal·lació de geotèrmia i biomassa. Aquesta energia però també arribarà a l’edifici actual de l’Hospital i serà molt més econòmica.

 

Actuacions complementàries

L’alcalde espera que l’Ajuntament tingui també pressupost per fer millores a l’entorn de la nova Plaça per tal de potenciar-la i dinamitzar el centre. Segons ha explicat Corominas a Ràdio Olot, volen fer actuacions a la Plaça dels Coloms, el carrer Antoni Llopis i la Plaça del Mig. A més, els bars de la Plaça tindran terrassa.

D'altra banda, Mercadona ja ha començat el procés de selecció de personal. Aquesta nova superfície permetrà crear 35 llocs de treball i des de l’Oficina del Mas les Mates han fet una preselecció de candidats. Ara serà l’empresa valenciana la que acabarà decidint quines persones incorpora.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum