En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Festival Vallviva creix en venda d’entrades i en suports

Amb l’objectiu de reforçar l’esperit solidari de la iniciativa, diferents organismes públics hi han manifestat públicament el seu suport
Aniol Puigvert | 23 de juny de 2022
El Festival Vallviva creix en venda d’entrades i en suports

Foto: Festival Vallviva


Per organitzar un festival de prestigi com el Vallviva es necessiten col·laboradors que puguin aportar el seu granet de sorra. Enguany, el certamen, organitzat per la Fundació Vallviva, compta amb el suport de Royalverd i Noel i  la col·laboració d’entitats públiques com Turisme Garrotxa, el Consell Comarcal, i els ajuntaments de la Vall d’en Bas i Olot. Aquest serà un pas important per seguir desenvolupant el festival de cara a les pròximes edicions. El president de la Fundació Vallviva és Eudald Morera.

El creixement de Vallviva ja es percep en el cartell d’enguany amb artistes de primer nivell com Sergio Dalma, Rosario Flores o el grup català Stay Homas. A més, un dels principals objectius de l'organització és difondre la música d’artistes locals com Toni Beiro o Jessica Mellado. Altres valors del festival són la sostenibilitat o la paritat.

Un dels punts claus del Vallviva són la destinació dels beneficis obtinguts. Aniran a tres fundacions solidàries: la Fundació Albert Bosch, dedicada a la investigació del càncer infantil; el projecte de Juan Carlos Unzué, especialitzat en la investigació de l’ELA, i la Fundació Oncolliga de Girona. A més, una de les novetats importants serà la col·laboració de la Fundació del Barça que posarà a disposició dels assistents marxandatge del club, els beneficis de la venda del qual també anirà destinat a les mateixes entitats benèfiques.

També et pot interessar

El Museu dels Sants d’Olot entra a formar part de l’Àrea de Museus de la ciutat

L’Ajuntament ha decidit dissoldre la Fundació de la que depenia l’equipament cultural

Arrenca la sisena edició del Planestiueja’t

Ho farà aquest dissabte amb la Festa Familiar Solidària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum