En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Festival Entranyes torna a omplir de teatre social el barri de Sant Miquel

Després de salvar l’edició de l’any passat tot i la pandèmia, el festival torna amb més força i tres dies d’espectacles
Roger Isern | 22 d'octubre de 2021
El Festival Entranyes torna a omplir de teatre social el barri de Sant Miquel

‘Entranyes’ és un festival amb consciència social que proposa compartir i reivindicar amb les veïnes i veïns espais de diàleg i reflexió d’una manera crítica i participativa. Un Festival gestat i organitzat des del Consell de Barri de Sant Miquel i Les Tries d’Olot. Aquest any el festival arriba a la seva tercera edició i consta d’un total de sis actuacions que es podran veure  a diferents espais de Sant Miquel: el casal de barri, l’espai Bufadors i la plaça de Sant Miquel. La Presidenta de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri de Sant Miquel és Míriam Borda.

Serà la tercera edició del festival. Tot i la pandèmia es va poder tirar endavant l’edició de 2020. Gràcies a la bona rebuda al barri i per la gent de tota la comarca, des de l‘organització s’han fet esforços per tirar endavant el projecte. Borda explica les novetats d’enguany, que seran temes com el canvi climàtic o el racisme.

El festival Estranyes obre el teló aquesta tarda amb la instal·lació ‘Camí de Refugi’ i dos espectacles consecutius del Centre de titelles de Lleida i la companyia No es país para negras. Tots els espectacles són gratuïts i per a tots els públics.

També et pot interessar

Lluèrnia crema l’últim cap de setmana

El festival encara els últims dies amb una última nit on hi haurà noves instal·lacions de foc

S’aixeca el teló d'El Petit Format d'Olot

El festival de teatre celebra la setena edició amb deu espectacles en cinc dies

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum