En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Festival 'El Mini' encara el segon cap de setmana amb l'homenatge als 'Xucu-pà'

El grup va marcar una època amb les seves cançons del 'rock bacó' olotí
| 23 de març de 2015
El Festival 'El Mini' encara el segon cap de setmana amb l'homenatge als 'Xucu-pà'

Hem deixat enrere el primer cap de setmana del festival El Mini però encara queda una de les principals actuacions, com és el concert en homenatge a la banda Xucu-pà.

xucupa

  

Una de les bandes olotines que van marcar una època i van ser referència de molts músics van ser sense dubte els 'Xucu-Pà'. Després d’onze anys sense pujar als escenaris ho  tornaran a fer al Festival ElMini d’aquest any. La banda coneguda com a representant del Rock-bacó olotí, es va formar a principis dels anys 80 per un grup de joves que només buscaven passar-s’ho bé. Al començament, els seus integrants només feien versions de cançons que ja eren conegudes. Al cap d’un any d’estar format el grup, van començar a apostar per cançons de composició pròpia. Segons un dels integrats de la banda, Carlus Fontfreda, ja des del començament el grup va tenir un estil propi diferent de la resta. Després de la mort d’un dels integrants del 'Xucu-pà', Pam Vila, la resta del grup va deixar de tocar perquè consideren que ja no era el mateix sense ell. Per aquesta raó aquest proper concert serà en homenatge a aquest integrant del grup que malauradament ja no els acompanya.

El dia de l’homenatge també estaran als escenaris altres grups d’Olot i la Garrotxa que interpretaran temes mítics de la banda. El concert serà aquest dissabte a les onze de la nit a la Sala El Torín.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum