En directe
L'Olot, a Ràdio Olot
amb David Planella

El Festival de Música Religiosa de Vic porta el Gospel a Olot i a Ripoll

Un referent cultural que anualment ofereix tot un ventall d’obres relacionades amb el món religiós
| 30 de març de 2015
El Festival de Música Religiosa de Vic porta el Gospel a Olot i a Ripoll

Per primera vegada arriba a Olot i a Ripoll el Festival de Música Religiosa de Vic. Un referent cultural que anualment ofereix tot un ventall d’obres relacionades amb el món religiós. A la capital de la Garrotxa es podrà veure el concert ‘Gospel&Soul’.

 the_gourmets_1360x939

El XI Festival BBVA de Música Religiosa de Vic s’estrena a les ciutats d’Olot i Ripoll oferint un concert a cadascuna d’elles. Una de les propostes més destacades d’aquest festival és el concert de Jordi Savall anomenat “Dixit Dominus”. Segons explica el director de L’Atlàntida de Vic, Lluís Vila, es tracta d’una posada en escena d’obres de mestres de la música com Vivaldi, Häendel i Mozart. Aquest concert anirà a càrrec de La Capella Reial de Catalunya, Le Concerts des Nations i els alumnes finalistes de la VI Acadèmia Professional de Recerca i Interpretació Musical. Un altre concert destacat d’aquest Festival de Música Religiosa serà Gloria de Vivaldi. Tot un clàssic de la música religiosa que oferiran diverses corals d’Osona i el Ripollès, i l’Orquestra de Cambra de Vic. El festival passarà a Olot el dia 18 d’abril al Claustre de l’Hospici d’Olot amb l’espectacle “Gospel&Soul” protagonitzat pel quartet vocal The Gourmets, especialitzada en repertoris espirituals americans influenciats pel jazz.

Comparteix a: 

També et pot interessar

El cantautor olotí, Toni Beiro, torna als escenaris olotins

Presenterà el seu nou treball discogràfic titulat ‘Sobrenatural’, escrit durant el confinament. És un EP de cinc cançons que pretén retre homenatge a la seva generació, la generació ‘boomer’ amb totes les icones dels anys vuitanta

Els pessebres agafen protagonisme a Olot durant les festes de Nadal

Del 3 de desembre al 8 de gener hi haurà diferents exposicions repartides per quatre seus de la ciutat

Estàs escoltant


Volum