En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Festival de Música Religiosa de Vic porta el Gospel a Olot i a Ripoll

Un referent cultural que anualment ofereix tot un ventall d’obres relacionades amb el món religiós
| 30 de març de 2015
El Festival de Música Religiosa de Vic porta el Gospel a Olot i a Ripoll

Per primera vegada arriba a Olot i a Ripoll el Festival de Música Religiosa de Vic. Un referent cultural que anualment ofereix tot un ventall d’obres relacionades amb el món religiós. A la capital de la Garrotxa es podrà veure el concert ‘Gospel&Soul’.

 the_gourmets_1360x939

El XI Festival BBVA de Música Religiosa de Vic s’estrena a les ciutats d’Olot i Ripoll oferint un concert a cadascuna d’elles. Una de les propostes més destacades d’aquest festival és el concert de Jordi Savall anomenat “Dixit Dominus”. Segons explica el director de L’Atlàntida de Vic, Lluís Vila, es tracta d’una posada en escena d’obres de mestres de la música com Vivaldi, Häendel i Mozart. Aquest concert anirà a càrrec de La Capella Reial de Catalunya, Le Concerts des Nations i els alumnes finalistes de la VI Acadèmia Professional de Recerca i Interpretació Musical. Un altre concert destacat d’aquest Festival de Música Religiosa serà Gloria de Vivaldi. Tot un clàssic de la música religiosa que oferiran diverses corals d’Osona i el Ripollès, i l’Orquestra de Cambra de Vic. El festival passarà a Olot el dia 18 d’abril al Claustre de l’Hospici d’Olot amb l’espectacle “Gospel&Soul” protagonitzat pel quartet vocal The Gourmets, especialitzada en repertoris espirituals americans influenciats pel jazz.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum