En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

Després de recollir les opinions ciutadanes i elaborar un esborrany del pla estratègic, el projecte participatiu arriba ara a un procés de retorn
Pau Masó | 26 de novembre de 2021
El Fem Garrotxa inicia la seva fase final

El 7 d’abril del 2021 el Consell Comarcal de la Garrotxa, juntament amb la Cooperativa Resilience Earth, posava fil a l’agulla al procés participatiu més ambiciós que ha viscut la comarca. Es tractava de preguntar als garrotxins quins reptes i objectius havia de recollir el pla estratègic comarcal. Ara, després de més de mig any del seu inici, el procés comença a tocar la fi. Aquest divendres s’ha programat una primera sessió de retorn en què es presentarà un primer esborrany del document. Un dels impulsors del procés, Francesc Canalias, explica que s’han trobat amb demandes “coherents”.

La trobada d’aquest divendres serà a les sis de la tarda a la Sala Torín, està oberta a tota la ciutadania i ha de servir per iniciar un procés de retorn i afegir serrells al document final. Canalias explica que la participació del Fem Garrotxa ha arribat a l’11% i en fa aquesta valoració.

Primeres accions el 2022

El document final del Fem Garrotxa recollirà les aportacions que es facin per exemple a la sessió d’aquest divendres, però després haurà de ser aprovat pel Consell d’Alcaldes per acabar sent realitat. Canalias diu que el 2022 alguns reptes ja s’haurien de començar a materialitzar.

A la jornada de retorn d’aquest divendres també s’hi afegirà una segona trobada per a tècnics de la comarca que se celebrarà la setmana que ve. Al gener, es tornarà a convocar la ciutadania per fer una última jornada de retorn abans de l’aprovació definitiva del pla estratègic.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Primer habitatge cooperatiu de la Garrotxa

És el Turrós, a Argelaguer, i ja hi viuen nou persones adultes i un nadó

Setmana de donació de sang a Olot

Des d’aquest dilluns fins diumenge a la tarda, el Banc de Sang i Teixits organitza una campanya de donació especialment necessària

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum