En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El doble d'autobusos

La mobilització de la ANC a la Garrotxa, per l'11 de setembre, duplica la que es va fer fa dos anys. 
| 17 de juliol de 2014
El doble d'autobusos

La mobilització de la ANC a la Garrotxa per l'11 de setembre duplica la que es va fer fa dos anys. Si el 2012 van sortir un total de 24 autobusos, aquest any, a falta de dos mesos, la xifra s’ha més que duplicat. De moment són previsions però fins i tot, temen quedar-se curts.

Acte 4 barres i 1 estrella, organitzat per la ANC Garrotxa

NÚRIA LLOP | El proper dimarts s’obren les inscripcions als autobusos que es desplaçaran des d’Olot fins a Barcelona per anar a la manifestació independentista de la diada. La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana d’Olot i la Garrotxa, Toia Codina, ha explicat que a banda de la V gegant que es farà a Barcelona, a cada municipi es farà una activitat al matí.

Des de la ANC d’Olot i la Garrotxa s’espera una elevada participació, i és per això que ja s’han reservat més de 40 autobusos, el doble dels que van sortir d’Olot per anar a la manifestació de fa dos anys. A banda d’aquests, cal sumar els autocars organitzats per altres entitats. Tothom qui vulgui es pot inscriure via Internet o a l’Ateneu Central.

Aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre es farà una assemblea a la sala d’actes de l’Hospici, per a organitzar els actes de la diada i dels dies previs a la manifestació.

La gran activitat prevista és una manifestació a Barcelona en forma de V gegant, que durant els pròxims dies es donarà a conèixer com s’estructurarà.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Gairebé tots els desperfectes provocats pels temporals dels últims anys a la Garrotxa estan solucionats

Ho ha explicat el president del Consell Comarcal, Santi Reixach en declaracions a Ràdio Olot i a Olot Televisió

Aquests dies es pot veure a Riudaura un pessebre fet de ganxet

L'han elaborat diverses dones del poble que formen el Grup de la Mitja Tarda

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum