En directe
Tercer Temps
amb David Planella

El debat de l’emergència climàtica arriba a la Vall d’en Bas

Aquest dissabte el municipi acollirà l’última jornada del cicle sobre ‘Moviments socials i reptes de futur’ organitzat per la Fundació Irla
Roger Isern | 14 de gener de 2022
El debat de l’emergència climàtica arriba a la Vall d’en Bas

Un dels grans problemes de la societat actual és la crisi climàtica que pateix el nostre planeta. Un clar exemple és l’hivern que vivim a la nostra comarca, on el fred no és el protagonista habitual. Per això, des de la Fundació Irla vinculada a ERC Republicana s’ha decidit organitzar una taula rodona que porta com a nom ‘’Emergència Climàtica: de la denúncia a l’acció’’. Serà a l’edifici de Can Trona, a la Vall d’en Bas. Diferents experts de l’àmbit acadèmic i del sector mediambiental com Mita Castañer o Anna Barnadas debatran sobre les possibles solucions i el canvi necessari per revertir la situació actual. La coordinadora de l’acte és Dolors Bassa.

La jornada és la cinquena i última del cicle ‘Moviments socials i reptes de futur’ que ha viatjat pel territori gironí. Durant aquestes darreres setmanes s’han celebrat jornades que tractaven temes com el feminisme, el dret del treball, el dret a l’habitatge o la solidaritat. Bassa explica que poden ser unes jornades amb continuïtat en un futur pròxim.

L’acte se celebrarà dissabte a partir de les deu del matí a Can Torna. Es podrà seguir en directe per streaming a través del canal de la Fundació Irla.

També et pot interessar

Les Planes d’Hostoles controlarà el nivell de CO2 a instal·lacions municipals

Ho farà a través de sensors que mesuraran el diòxid de carboni a l’escola i al centre cívic

El transport a demanda de la Vall d’en Bas es consolida

En total l’han utilitzat més de 3.600 persones, el que representen vint usuaris diaris. Això ha permès reduir a la meitat els quilòmetres d’expedició i la contaminació que tindria el servei si fos una línia convencional

Estàs escoltant


Volum