En directe
Generació d'èxits
amb Ràdio Olot

El curtmetratge de la besaluenca Marta Juanola ja està enllestit

El primer curt de la directora porta per títol Destino
| 27 de maig de 2015
El curtmetratge de la besaluenca Marta Juanola ja està enllestit

 El curtmetratge de la besaluenca Marta Juanola ja està enllestit. Destino és el primer curt de la jove garrotxina que ha finançat gràcies al micromecenatge i que ben aviat serà presentat a diferents festivals. Juanola ha admès que els premis Gaudí seria una bona cirereta pel pastís.

Cartell del Curt Destino

 

Fa més d’un any Ràdio Olot parlava amb la jove garrotxina i ens explicava la nova manera de finançar el seu curt: el crowdfunding. Només un mes després, Juanola ja tenia el suport econòmic necessari per tirar endavant Destino i les gravacions començaven el mateix estiu. Una aventura que va tenir els seus dies més intensos durant el rodatge el mes d’abril del 2014.

Des de la redacció de la trama fins la realització, passant per les gravacions i el procés de micromecenatge han suposat 5 anys de feina per a la seva directora i tot l’equip que l’ha acompanyat. Tot i això, el projecte va anar agafant forma el 2012, quan Juanola parla de Destino a una de les seves futures protagonistes, l’actriu Mariona Ribas.

Dos pisos del barri d’Horta de Barcelona, el restaurant Can Capablanca de Sabadell i els carrers de la mateixa ciutat han estat els quatre punts de gravació de Destino. Juanola s’ha sincerat a Ràdio Olot, afirmant que mai s’hauria imaginat que el projecte “agafaria aquesta magnitud”.

Ni la seva directora ni l’equip tècnic de Destino saben encara quins seran els festivals on acabaran presentant el curt. Tot i això, Juanola pensa a llarg termini i li faria “molta il·lusió” presentar-lo als Premis Gaudí.

Actors coneguts com Mariona Ribas, Pep Antón Muñoz, Andrea Ros o Núria Gago han posat vida als personatges de Destino. A més, un equip humà de més de 20 persones han fet possible el somni de la Marta, donar llum el seu primer curtmetratge.

Comparteix a: 

També et pot interessar

Besalú vol museïtzar la vil·la Romana de Can Ring

Ho ha dit l’alcalde del municipi Lluís Guinó, en declaracions a 'L'alcalde Respon' d'Olot Televisió

La Secció Dramàtica del Centre Catòlic d'Olot estrena "La Història del Zoo" d'Edward Albee

També estan pendents de trobar una data per les representacions de "Red Pontiac" de Pere Riera i una adaptació d'"On és el Prosineski" de Paco Mir

Estàs escoltant
Generació d'èxits


Volum